Welcome Message

'

16 August 2010

Gara Gara Kecoh Betul !!!

Actually bende nie dah lama aku nak post tapi pasal sibuk dak buat blog pasal koleksi Kain dan blog kuruskan badan heheh sempat promote la plak.

kecoh-betul
Ok balik pada tajuk diatas, ni ha aku sebenarnya nak cerita pasal handphone aku tertinggal dan terus hilang time tengok citer kecoh betul
…memang kecoh betul…citer boleh tahan lawak dia, tapi setengah jam sebelum citer abis anak aku yg no 2 tu buat hal plak ..dia berebut handset ngan akak dia…apa lagi aku bagi la handset K700i aku yg lama tu.
Untuk pengetahuan korang lokasi adalah di Mid Valley, time tu aku tengok midnight pukul 12.45am dan itu adalah tayang terakhir tuk malam tu.

Sambung balik, jeng jeng jeng, wayang dah abis..malam tu memang tak ramai penonton, biasalah mid valley maa..banyak panggung, seat sebaris aku kosong takde org kecuali aku satu family jer. Masa citer kecoh betol tu dah abis..memang bergegas la cleaner gsc masuk memulakan kerja kerja dia org..aku pun seperti biasa terus la ke parking. Aku masih tak perasan handphone aku tertinggal. Jeng jeng jeng…bila dah sampai rumah baru aku perasan…yg handphone tu tertinggal masa aku bagi anak aku buat main tadi.
nak pegi dah malam…bukan malam kira pagi dah..huhu. Disebabkan dunia tanpa sempadan aku surf la website GSC untuk carik no phone person in charge atau sesapa lah yang dekat midvalley. Untuk makluman korang semua, diwebsite memang takde no telefon yg direct untuk setiap pawagam kecuali no telefon untuk booking, pelik bukan…panggung yang kira wellknown dalam malaysia tapi takde atau nombor hotline yang ada hanya lah talian untuk tempahan sahaja. (2x aku ulang dah).
Aku jumpa gak no opis yg dekat Damansara Jaya tu tapi pasal bukan waktu pejabat pun tak berguna gak. Pasal dah letih sangat aku try besok jer la.
Pagi Pagi aku bangun try contact customer service mid valley untuk dapatkan no phone GSC mid valley..still failed. Finally aku pegi ke awagam GSc untuk carik handphone aku tu….tanya dekat counter ticket dia suruh aku pegi kaunter tempahan tu. Bila aku cakap jer dekat staff GSC yg aku tertinggal handphone, dia suh aku tunggu jap…Jeng Jeng Jeng sekali dia bawak buku daa…macam buku log siut.
Staff GSC suh aku isi buku tu…bila aku bukak buku tu..rupa-rupanya memang ramai yang tertinggal handphone. ada iphone, nokia dan macam macam lagi. Selepas aku fill up details kat pawagam berapa yg hilang dan sesi pukul berapa staff tu tanya..model apa yg hilang…bila aku cakap sony ericsson dia suruh tunggu :) wah mcm dah jumpa jer…sekali memang betul sony ericsson tapi bukan sama model mcm aku. Aku pun ada argue skit ngan staff tu…aku cakap mcm mana boleh hilang kalau aku punya sesi yg last untuk malam minggu tu..misti Cleaner GSC ada Jumpa ? betul tak. Tapi dia cakap kene tunggu nanti GSC akan call..adehh memang tipis la nak jumpa balik…bila aku mintak contact number tuk GSC mid valley dia cakap…nanti kita org akan call.
Aku dah terpikir dah…tak jujur ker staff cleaner dia org nie… sib baik sony yg dah lama..kalau yg Iphone tu..mungkin dia seronok la dia org…
Kenapa aku pikir tak jujur, kalau korang baca apa yg aku bold kat atas tadi…mungkin tak susah nak jumpa bende nie kalau cleaner staff dia jujur. Setuju.
So guys, hati-hati la..kalau korang tertinggal handset kat panggung…peluang untuk dapat adalah 50-50.
Aku dah google kat internet nie..memang susah bnak jumpa entri pasal sesapa yg ada tertinggal handphone dekat mid valley…walaupun ramai yg fill up buku handset hilang tu…yg paling teruk..yg berjaya dapat kembali handset dia org pun still unknown.

hadnphonefly

No comments:

Post a Comment

Tolong Jangan Baca Entri Berikut !

Related Posts with Thumbnails

Sila langgan dengan email untuk tidak terlepas post-post terbaru.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner