Welcome Message

'

01 June 2010

PPPP – Jenama Strike~Hold

Untuk post terkini sila scroll ke bawah.


Assalamualaikum Semua dan selamat sejahtera.
Entri kali aku nak bercerita mengenai sejenis penyembur pelbagai guna yang masih BARU berada dipasaran Malaysia tetapi telah MELUAS digunakan di US. Aku akan tunjukkan juga bukti dari aku sendiri sebagai pengguna dimana penyembur nie MEMANG BERKESAN.
Apa itu PPPP ?


PPPP adalah untuk fungsi penyembur berjenama StrikeHold yang boleh digunakan sebagai Pembersih, Pelincir, Penyahlembapan dan Pelindung.
Dibawah adalah ringkasan mengenai penyembur yang boleh Pembersih. Pelincir, Penyahlembapan dan Pelindung iaitu StrikeHold.
  • Strike hold adalah pembersih, pelincir, pelindung/pengawet dan ‘penyahlembapan’ yang dirumuskan untuk digunakan pada logam-logam.
  • Pada asalnya dirumuskan untuk kegunaan Ketenteraan AS, antara aplikasi-aplikasinya adalah untuk penyenggaraan Otomotif, Marin, Senjata-senjata, Barangan Elektrik dan alatan komunikasi sehingga ke penyenggaraan Am dan juga untuk Isi Rumah.

Ciri-Ciri dan Faedah-faedah

 
Pembersih
- Membuang Karat, Karbon dan Kakisan.
kebolehan-menembusi
- Melonggarkan nat dan bolt.
Pelincir Kering
- Tidak berminyak, tidak menarik habuk dan berketulan.
Perlindungan
- Meninggalkan “seakan-pelindungan” filem.
Penyahlembapan
- Mengeringkan logam dan juga peralatan elektrik dengan menyahlembapan.

Ok dah cukup aku citer sikit pasal bende alah penyembur nie yang korang perlu tahu.… ok jom tengok video kat bawah …apa benar bende nie BERKESAN.
Pertama aku buat ujian dekat handphone la… dimana selepas aku spray penyembur nie.. aku terus rendam…rendam dulu pon boleh tapi kene off la..sebab strike kalau dah rosak dia tak boleh betulkan cuma dia boleh melindung dari berlakunya short-circuit.
Ujian dibawah bukanlah nak buktikan handset boleh guna dalam air ..tapi lebih tertumpu bagaimana ia melindungi litar dan kompenen handphone tu dari rosak akibat kehadiran air sebagai pengalir arus elektrik yang boleh menyebab litar pintas pada papan litar handphone tersebut.


Nanti bersambung di bahagian kedua..dimana aplikasi aplikasi penyembur ni yang berguna dalam kehidupan seharian kita..

Ohh ye..kalau minat nak beli. Sila hubungi saya di 012 6609765.

5 comments:

  1. Salam. sedara nak jadi dealer strike hold ke? saya blh bagi harga murah2. Cuma bagitau dulu harga yang supplier sedara bagi tu RM brapa?

    Insyaallah , kita blh kerjasama.

    ReplyDelete
  2. Cakap nak bagi harga murah...tapi kenapa tanya bape harga saya...kalau betol nak bagi...terus quote jer...baru tahu murah ke tak...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. harga tu termasuk dgn kos penghantaran. minima order 1 kotak...harap anda puas hati dengan maklumat yg diberi.

    ReplyDelete
  5. Harga tu saya dah savekan... kalau boleh emailkan saya butiran tu semua di trillianmusic@gmail.com terima kasih.

    ReplyDelete

Tolong Jangan Baca Entri Berikut !

Related Posts with Thumbnails

Sila langgan dengan email untuk tidak terlepas post-post terbaru.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner