Welcome Message

'

15 May 2010

myfriends2u.com a.k.a pesbuk malaysia ?

tengah duk syok blogwalking terjah blog ke blog…aku jumpa satu blog cerita pasal keratan akhbar di kosmo pasal peguam wanita bukan islam nak jadi peguam syarie…pasal dek ingin tahu lebih lanjut aku klik la link kosmo tu..dah abis baca layan la berita lain..sampai la aku jumpa berita pasal myfriends2u nie… kat bawah tu adalah keratan berita kat kosmo tu.

 myfriends2u
dah abis jer aku baca terus aku register… kalau korang nak register boleh la pakai refferal id tu…sempoi gak..ada refferal id :p
http://myfriends2u.com/signup.php?signup_referer=keyril

Camni la home page dia…sempoi kan..
home

Jom kita meriah kan “pesbuk”alaysia nie..huhu

4 comments:

  1. dah join ... siap main game lagi

    ReplyDelete
  2. Saya dah cuba upload gambar...mcm tak boleh jer ..tetiba kuar error undefine error...lol..ari ni cuba lagi..

    ReplyDelete
  3. Alamak!! Fail ler!! Sebijik cm fesbuk..tp software ni dorang beli kan..from India...senang ler nk meng-edit..kalo nk yg 100% malaysia punyer..layari http://www.aper.my...bleh menang goodies taw!!

    ReplyDelete

Tolong Jangan Baca Entri Berikut !

Related Posts with Thumbnails

Sila langgan dengan email untuk tidak terlepas post-post terbaru.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner