Welcome Message

'

24 March 2010

Ubat Stress !!!

Mungkin korang terperanjat ngan tajuk tu kan…tapi tu la..pada yang bekerja banyak mengunakkan otak memang selalu stress…biasa yang keje dalam opis…ada jugak yang tak keje dalam opis pun stress gak..tapi pasal perangai manusia kot…maklum la manusia nia macam macam…
Diharap “penawar” di bawah nie mampu membuatkan hari korang lebih ceria…. dalam erti kata lain stress-free untuk hari nie...



Gara Gara bersin tak tutup mulut.



Arrrrrr....

 

Chooooooooooiiiieettt (biasa arrchoww tapi pasal ada gigi dia tersangkut skit bunyi dia..common sense la )




owwwsshhhh (pasal dah tercampak so bunyi dia lawas skit la )

pada masa yang sama peminat menjerit... Watch it...




Peminat : Wowww what a good catch...thumbs up bro (hahaa)




Dengan bersahaja penjaga gol itu "menyarungkan" gigi palsu nya...

Peminat Masih menjerit : Well done .. Well done ...hahahaha


Ok la...sori merapu skit...

org putih cakap ..just for laugh...

P/S: Maaf kalau anda rasa posting ini adalah posting murahan...

2 comments:

Tolong Jangan Baca Entri Berikut !

Related Posts with Thumbnails

Sila langgan dengan email untuk tidak terlepas post-post terbaru.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner