Welcome Message

'

22 March 2010

“Tebus Pendapatan Saya” RM 8787

Akhirnya aku aku tebus jugak pendapatan aku dari nuffnang setelah kiraan baru masuk hari nie.
korang tengok kat bawah tu hasilnya…genap hampir 7 bulan aku register ngan nuffnang cuma 3 bulan kebelakangan nie agak aktif.


Nuffnang
Oh ye pembetulan bukan nya RM 8787 87.87.
Bape lama la agaknya bende nie akan sampai ke tangan aku.
Apa apa pun nanti aku update kan huhuhu

3 comments:

Tolong Jangan Baca Entri Berikut !

Related Posts with Thumbnails

Sila langgan dengan email untuk tidak terlepas post-post terbaru.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner