Welcome Message

'

20 February 2010

Template ohh template..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sukacitanya saya ingin mengumumkan template baru saya (skema la plak)

ok la...sebenar nya mungkin korang pasan 1-2 hari nie..keadaan blog aku yang seperti kapal karam. Semua nya sebab aku semak sikit tengok template stendet tu yang "menyempitkan" blog aku nie. Diatas sebab itu la (skema lagi) Tu pasal la aku duk godek blog aku nie, macam-macam template dah aku sumbat kan..dari btemplate, eblogtemplate dan sebagainya lagi...(oh ye..yuka nya template pun aku ada jumpa gak.. hahahaha). Setelah hampir 48 jam berlalu...aku terpaksa gak decide 
 template mana yang nak pakai...samaada ada muat naik balik template yg aku dh backupkan tu ker or carik gak template baru...akhirnya aku terpaksa terpilih la template black magic nie dari Sini haa bukan pasal aku minat tapi pasal semua widget aku fit cantik cantik jer...tapi bagaimana pun pemburuan masih diteruskan...apa yang ada kat keepala aku skang satu template yang berbentuk futuristik dengan kombinasi warna yang menarik (aku dah ada edit 1-2 template still tak puas hati gak) akhir ...


ni gambar template yg aku minat giler...tapi tu la..widget nya size jadi isu....



Maka dengan ini secara rasminya ..BLACK MAGIC menjadi penganti kepada MINIMA BLACK sehingga diberitahu kelak.

Thanks.

En.K


P/s: 

10 comments:

  1. mr.k- try hantar komen untuk kali ke-3

    Mana link template tu...dah tak sabar nak tgk ni...harap2 memenuhi citarasa yuka yg sukakan something yang kiut dan feminin...ahaks

    ReplyDelete
  2. erm....tgh dlm proses nk tukar gak ni...huhuh

    ReplyDelete
  3. rancang bebetul...sebab kalau dah biasa pakai 2 kolumn...nak pakai 3 kolum kene pilih pilih gak template...sebab takut widget tak nampak penuh...esspecially nuffnang ads

    ReplyDelete
  4. good luck ya...template skang ni cam muram je skit..

    ReplyDelete
  5. template ni buat sementara gak...pasal kaler dia kurengsss skit...tapi pasal ada beberapa ciri ciri dan ruang yg ok..so pakai dulu...kalau jumpa yang baru ..on the dot saya tukar...

    ReplyDelete
  6. 2 column pun dah ok sebenarnya.. if 3 pun molek gak.. jika tahu menyusun bg xbercelaru kat column tue..

    if pandai edit column... yg 3 column pun boleh jd 2column or xde column terus.. cuma xtau la kat IE6 lepas ke x he..23x

    bro lately b4 edit wordpress template untuk beberapa blog... mata pun dah berpinar2 huhu

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  7. Aku sebenarnya agak bersetuju dgn kenyataan "Eyriqazz" yang template nie nampak suram....so malam tadi aku google dekat bape jam carik template..sebab bagi aku template nie ada berkait ngan personaliti skit heheh....template yg skang nie black magic nama dia...nie last option aku selain dari guna template minimal black....akhirnya pagi tadi aku decide nak customize kan template yang ada ciri ciri aku minat tu...

    maka dengan selamba kodok aku download "CSS authoring tools" supaya aku boleh edit apa yang patut...sambil tu dpt gak aku belaja pasal template nie...

    Bro Framestone,
    kalau ko terer boleh la kongsi kongsi pendapat...

    ...bila nak pakai domain sendiri nie...

    ReplyDelete
  8. erkss..salah..aku dunload & try WIndows Live Writer dulu

    ReplyDelete

Tolong Jangan Baca Entri Berikut !

Related Posts with Thumbnails

Sila langgan dengan email untuk tidak terlepas post-post terbaru.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner