Welcome Message

'

22 February 2010

Template oh Template part 2

Nie la hasil setelah beberapa jam meneroka dunia tanpa sempadan…akuu jmpa template yang almost aku puas hati…..hahahaha
komen jgn tak komen…

#

4 comments:

  1. setelah dibelek-belek template ni...ok tu ok la sebab cerah kat sini...tp kan rasa mcm tak siap...sebab putih jer belakang tu...ingatkan ada lg sambungan daun tu sampai bawah...dok tunggu la dia abis loading...tunggu punya tunggu rupanya memang sampai kat situ jer...
    kalau kat bahagian tepi tu gelap sikit ok la kot...baru leh nampak border dia...ni macam sekata jer...
    -komen yang ikhlas dari yuka..

    ReplyDelete
  2. template nie pun kene edit font jugak...besar sangat...

    hmm nak carik dia nya .jpg dulu tengok camna boleh adjust tak...

    ReplyDelete
  3. Nice dah ni. Senang nak baca sebab background putih :)

    ReplyDelete

Tolong Jangan Baca Entri Berikut !

Related Posts with Thumbnails

Sila langgan dengan email untuk tidak terlepas post-post terbaru.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner