Welcome Message

'

17 February 2010

Baju dan topi yg mengesan WI-FI

Mencari free wifi...??? nak kene check menggunakkan telepon atau pun laptop ???
skang dah tak payah dah...korang just guna jer baju atau topi yang boleh detect wifi nie...so korang dah tahu dekat mana ada free wifi....refer link dekat bawah tu...

untuk maklumat lanjutkorang just click dekat image gambar tu.

Topi Wifi
topi_wifi



Baju Wifi
baju_wifi

Ternyata lain dari yang lain :)

Untuk buat koleksi...berbaloi untuk di beli...harga baju dalam USD 19.90 dan harga topi dala USD 14.99 hehehe

No comments:

Post a Comment

Tolong Jangan Baca Entri Berikut !

Related Posts with Thumbnails

Sila langgan dengan email untuk tidak terlepas post-post terbaru.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner